Kako do nas?

Letošnji tabor bo potekal na prelepem prostoru ob reki Idrijci, v naselju Straža pri Cerknem.

************************

Iz smeri Škofja Loka / Cerkno: Peljete po cesti, ki vodi v Idrijo oz. Tolmin. Ko po štirih kilometrih prispete v naselje Straža/Želin, v križišču zavijete levo (v smeri Idrije). Po približno 100 metrih se boste že znašli v neposredni bližini tabora, kjer se ravnate po tam postavljenih tablah (predvsem kar se parkiranja tiče). Do prizorišča samega tabora, ki se nahaja čez most na desni, se podate peš.

Iz smeri Tolmin: Peljete po cesti, ki vodi proti Cerknem oz. Idriji. Ko po prispete v naselje Straža/Želin, v križišču peljete naprej v smeri Idrije. Po približno 100 metrih se boste že znašli v neposredni bližini tabora, kjer se ravnate po tam postavljenih tablah (predvsem kar se parkiranja tiče). Do prizorišča samega tabora, ki se nahaja čez most na desni, se podate peš.

Iz smeri Idrija: Peljete po cesti, ki vodi proti Cerknemu oz. Tolminu. Približno sto metrov pred naseljem Straža/Želin, se boste znašli v neposredni bližini tabora, kjer se ravnate po tam postavljenih tablah (predvsem kar se parkiranja tiče). Do prizorišča samega tabora, ki se nahaja čez most na levi, se podate peš.

Foto: Tina Rankel

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.