13. Karajžewc je pod streho

Video: Debelakau Mako

Oblaki in šefi imajo eno stvar skupno, pravijo. Ko izginejo, postane lepo. In lepo je bilo tudi na letošnji, že 13. izvedbi tabora Karajžewc, ki je zopet potekal na vsem poznanem travniku v bližini zaselka Straža oz. Želin. Sonce je poskrbelo, da nam je bilo toplo, Idrijca, da smo se po potrebi ohladili, program tabora pa, da smo se izobrazili ter naužili kulturnih dobrin.

Seveda pa tako lepega vzdušja ne bi bilo brez vseh nastopajočih glasbenikov in glasbenic, mentorjev in mentoric, predavateljice ter prostovoljk in prostovoljcev iz vseh vetrov, katerim gre posebna zahvala za vse opravljeno delo. Zahvala gre tudi Ivanu Lapanji, ki nam je tudi letos brez posebnih pogojev posodil svoj travnik, baru Pr Gabrijelu, turistični kmetiji Želinc, Jaki Petriču za infrastrukturno in drugo podporo ter prebivalcem in prebivalkam lokane skupnosti, ki so nas tudi tokrat lepo sprejeli.

Upamo, da čez 12 lun ne bo več sledu o koroni, ki jo je letos kulturnikom in kulturnicam (ter drugim) v povezavi z nezadostno državno pomočjo pošteno zagodla. Držimo pesti, da bo čim prej bolje in da se čez leto dni (ali še prej) vidimo v novi, boljši realnosti.

Do takrat pa: drž’te se!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.