Še nekaj napotkov …

Še nekaj ur nas loči od začetka programa v sklopu 13. tabora Karajžewc, zato je na tem mestu potrebno izpostaviti še par napotkov:

  1. Parkirišče za 13. tabor Karajžewc bo letos drugje kot pretekla leta! Če pridete z avtom, se pripeljite do vhoda na prizorišče in redarja povprašajte za parkirišče. Prosimo, da se pred prihodom zoraganizirate na način, da se bo v enem avtu pripeljalo več ljudi. Še bolje pa bo, da uporabite javni prevoz ali se na pot podate s pomočjo avtoštopa.
  2. Čeprav je zjutraj še lilo kot iz škafa, pa je vremenska napoved za naprej dokaj obetavna. Vseeno velja s seboj prinesti rezervna topla oblačila in obutev, pa tudi kaj za pojesti, da želodčki ne bodo ostajali prazni.
  3. Glede na epidemsko situacijo vas še enkrat naprošamo, da spoštujete vsa priporočila glede omejevanja širjenja virusa: držite se vsaj 1,5m narazen, držite se higienae kašlja in/ali kihanja, razkužujte si roke na določenih točkah, ter ne prihajajte na prizorišče, če niste povsem zdravi.
  4. Na taboru ni elektrike, zato baterije svojih telefonov pred prihodom napolnite — ali pa še boljše, telefone pustite kar doma!

Se vidimo!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.