Še dva dneva do Karajžewčka

Prizorišče 12. tabora Karajžewčk

Še dva dneva nas ločita do začetka dvanajste edicije tabora Karajžewc, katerega ime smo letos pomanjšali v Karajžewčk. A naj vas ime ne zavede: program bo tudi letos pester in zanimiv, poln različnih neformalnih izobraževanj, ki se pritičejo dvanajstletni tradiciji tega C.M.A.K.-ovega projekta. Celoten program si lahko ogledate na desni strani ali pa tukaj.

Se je pa spremenila lokacija tabora. Tako letos prvega junijskega vikenda ne bomo preživljali_e ob prelepi reki Idrijci, temveč ob sotočju rek Zapoška in Cerknica. Tako je, tabor se bo dogajal v samem središču Cerkna, in sicer na travniku pod mladinskim centrom C.M.A.K., naši bazi in domu od leta 2006. Zaužiti namreč želimo še zadnje izdihljaje omenjene stavbe, dokler ta še stoji. Stavbo bo lastnik namreč kmalu rušil, posledično pa se C.M.A.K. sooča z grožnjo brezdomstva, za rešitev katerega Občina Cerkno, po njihovem molku sodeč, nima posluha.

Ne glede na to bo program Karajžewčka v večini za vse obiskovalke in obiskovalce brezplačen, saj želimo njegovo dostopnost omogočiti vsakomur, ne glede na stanje v njegovi oz. njeni denarnici. Se bo pa pobiralo prostovoljne prispevke za kritje stroškov tabora ter seveda za nadaljnji boj za naš prostor pod soncem. Vabljene in vabljeni, da prispevate po svojih močeh.

Seveda je udeležba na taboru na lastno odgovornost! Ne pozabite na primerno opremo: kakšen dodaten kos oblačila in primerne obutve vsekakor ne bo odveč, glede na to, da tabor poteka na prostem in je v večernih urah tudi malce hladneje, ne izključuje pa se niti “presenečenja” v obliki kakšne plohe ali kratkotrajne nevihte. Spati bo moč v šotorih (ako jih prinesete s sabo) in v prostorih mladinskega centra C.M.A.K. Cerkno.

Prav tako vse udeležence in udeleženke tabora pozivamo, da s seboj prinesete svoj pribor in posodico (menažko) + kozarec, in se tako izognete nepotrebni uporabi plastike za enkratno uporabo.

V kolikor informacij, ki jih iščete, na tem spletišču ne dobite, potem mirne volje pokličite našo Janjo na 051 704 948.

Se vidimo kmalu!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.