Še nekaj napotkov pred današnjim začetkom tabora

Enajsta izvedba tabora Karajžewc je tu in vsi_e sodelujoči_e komaj čakamo, da se programasko kolo zažene in se ne preneha vrteti vse tja do nedelje. Imeli smo namreč lep, s soncem obsijan teden, ki nam je šel na roko pri postavljanju vse infrastrukture, potrebne za nemoten potek enajste edicije vašega in našega najljubšega tabora.

Tudi vremenska napoved za naslednje dni je obetajoča, kar je še en razlog več, da se nam od danes pa do nedelje pridružite na delavnicah, predavanjih in koncertih na vsem znanem placu ob reki Idrijci. Več o letošnjem programu si lahko preberete na tej povezavi oz. spodaj pod to novico.

Večina programa je za vse udeleženke in udeležence brezplačna, izjema sta zgolj oba koncertna večera (5€/večer) ter Zvočna Kopel z gongi (obvezne prijave do sobote 2. junija na 030 332 836 – Sara, prispevek 8€).

Seveda je udeležba na taboru na lastno odgovornost! Ne pozabite na primerno opremo: kakšen dodaten kos oblačila in primerne obutve vsekakor ne bo odveč, glede na to, da tabor poteka na prostem in je v večernih urah tudi malce hladneje, ne izključuje pa se niti “presenečenja” v obliki kakšne plohe ali kratkotrajne nevihte.

Na taboru ni elektrike, zato baterije svojih telefonov pred prihodom napolnite — ali pa še boljše, telefone pustite kar doma!

In še napotek glede parkiranja: parkirišče se nahaja na sosednjem bregu reke Idrijce (glej zemljevid), do prizorišča se čez most prihaja peš. V isti sapi obiskovalce in obiskovalke pozivamo, da na Karajžewc potujete smotrno – več ljudi v en avto. Manj bo pločevine, pa še privarčevali boste pri stroških.

V kolikor informacij, ki jih iščete, na tem spletišču ne dobite, potem mirne volje pokličite našega Matica na 068-692-214 ali Matjaža na 051-828-028.

Se vidimo čez nekaj ur!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.